facebookgoogle plustwitteremail

Jesse Kujanpäälle musta vyö ja sensein arvonimi

Hokutoryu ju-jutsun kevätleiri pidettiin viime viikonloppuna Helsingissä.  Kovatasoisen mustan vyön kokeen suoritti hyväksytysti Turun Ju-jutsuseuran Jesse Kujanpää. Jesse on aloittanut ju-jutsun harjoittelun Turun Ju-jutsuseurassa jo naperoikäisenä ja edennyt määrätietoisesti tatamilla saavuttaen muun muassa hokutoryu ju-jutsun SM-kultaa sekä junioreissa että aikuisissa.

”Kolmessatoista vuodessa on tullut kulutettua aikaa ja tatamia ju-jutsun parissa aikamoinen määrä. Kaikki tuo aika kulminoitui mustan vyön kokeeseen, josta kotiin viemisiksi tuli ensimmäisen asteen mustavyö ja sensei-arvonimi. Joskus vuosien varrella on tullut ajateltua, että onko tässä mitään järkeä käyttää suurinta osaa vapaa-ajasta tatamilla nuhjaamiseen. Toisaalta kerta toisensa jälkeen on tullut treenikassi pakattua ja salille lähdetty treenaamaan. Tässä sen sitten itsekin huomaa mihin tuo aika on käytetty. Töitä on tämän eteen tehty ja suurimman osan siitä onkin joutunut itse tekemään sekä fyysisesti että henkisesti. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman mahtavia treenikavereita matkan varrella ja valmentaja Petriä, joka on jaksanut motivoida ja piiskata eteenpäin niin ylä- kuin alamäissäkin.” toteaa Jesse Kujanpää.

 

Kuva: Pasi Murto

Hokutoryu ju-jutsun kevätleirillä suoritettiin lauantaina myös muita vyökokeita. Tuloksena kolme uutta oranssivöistä, kaksi vihreää ja yksi sininen.

Turun Ju-jutsuseura onnittelee Jesseä, Ramia, Markoa, Lauraa, Santeria, Nettaa ja Heikkiä sekä valmentajia hienosta työstä!