facebookgoogle plustwitteremail

Junnut menestyivät SM-kisoissa

Hokutoryu ju-jutsun junioreiden Suomenmestaruus kilpailut käytiin Salossa helatorstaina 14.5.2015. Kamppailuareenalta oli mukana 15 innokasta edustajaa, joista kuusi oli ensikertalaista. Kisat sujuivat hyvin, noin puolet taisteli tiensä finaaliin.

Alle 53 -kiloisten sarjassa Jonna Vahtera lopetti jokaisen ottelunsa käsilukkoon ennen täyttä aikaa ja ansaitsi suorituksillaan itsellensä kultaa. Hopealle taistelivat tänä vuonna ensikertalaiset Elias Taulu ja Roni Koistinen. Koistinen oli ainoa kilpailija, joka onnistui voittamaan ottelun tyrmäyksellä. 14-16 -vuotiaiden sarjassa Julle Kanttura voitti myös hopeaa kovan ja tasaisen finaalin jälkeen. Dani Lindholm sekä ensikertalainen Mathias Heikkilä voittivat ansaitusti pronssia, kuten myös Tino Tapio, joka sai pronssia 14-16 -vuotiaiden ikäluokassa. 

Kisoissa oli kilpailemassa yli 60 junioria ja tänä vuonna parhaan seuran pokaali jäi Saloon. SM-kilpailut järjestetään kerran vuodessa, joten nyt jo voi aloittaa harjoittelemisen ensi vuotta varten. Kaikki uudet kisaajat ovat myös tervetulleita kokeilemaan ottelemista

Kiitos kaikille kilpailijoille ja onnea voittajille!