facebookgoogle plustwitteremail

Terveisiä Kamppailuareenalta!

Tervetuloa takaisin junnu-ju-jutsutreeneihin kesätauon jälkeen!
Syyskausi näyttää pääpiirteissään seuraavalta:

Harjoitusryhmät ja vastuuohjaajat
Ylemmät - Heikki Peltomäki                                                          
Oranssit - Eemeli Heikkilä                                                              
Keltaiset 1- ja 2-natsa - Netta Orava                                          
Keltaiset 0-natsa - Teemu Salminen  
BJJ juniorit - Jussi Hörkkö
Peruskurssi - Vesa Heikkilä
Naperot - Jussi Knuutila
Mininaperot - Kati Kajander

Harjoitusajat
Keltaiset ja Ylemmät
(24.8. alkaen)
Ke klo 17.30-18.45
Pe klo 17.00-18.15

Peruskurssi (1.9. alkaen)
Ma klo 18.00-19.15
To klo 17.45-19.00

Naperot (5.9. alkaen)
Ma klo 17.00-18.00

Mininaperot (8.9. alkaen)
To klo 17.00-17.45

Bjj juniorit (6.9. alkaen)
Ti klo 17.00-18.00
La klo 11.00-12.00

Muutama huomio kauden treeneistä
Ke 24.08. Värivöisten junioreiden syyskausi alkaa
To 01.09. Junioreiden peruskurssi alkaa
Ke 07.09. Vanhempainilta
Pe 14.10. Syysloma, ei treenejä
Pe 21.10 - La 22.10. Junioreiden minileiri
La 5.11.- Su 6.11. Valtakunnallinen Hokutoryu Syysleiri, Salo
Pe 16.12. Junioreiden joulutreenit, syyskausi päättyy

Syyskauden treeniohjelmasta
Kauden treeniohjelmassa vuorottelevat perustekniikka- ja ju-jutsutekniikkajaksot. Perustekniikkajaksoilla keskitymme perustekniikan kuten lyöntien, potkujen, kaatojen ja heittojen hiomiseen. Ju-jutsutekniikkajaksolla yhdistelemme oppimaamme ja käymme läpi vyötekniikoita. Syyskauden aikana on tuttuun tapaan luvassa vyökokeita, joulutreenit sekä uutuutena junnujen minileiri, joka pidetään omalla salilla. Lisätietoa ja ilmoittautuminen lähempänä.

Salille tultaessa olisi tärkeää, että lapsella olisi mukana omat sisätossut ja jalat pestäisiin ennen tatamille menoa, näin pidetään tatamin siistinä. Toivomme myös, että juniorit eivät saapuisi salille puvut päällä, sillä näin kulkeutuu tatamille ylimääräistä likaa. Puvut tulee siis vaihtaa päälle vasta salilla jalkojenpesun yhteydessä.

Vanhempainilta
Keskiviikkona 7.9. pidetään vanhempainilta treenien yhteydessä, jossa tarkoituksena on mm. vastata vanhempien kysymyksiin ja kertoa junioritoiminnasta. Olisi hyvin toivottavaa, että mahdollisimman moni vanhempi tulisi paikalle. Viime vanhempainillasta saatiin mm. hyvä idea jakaa vastuuvalmentajien yhteystiedot vanhemmille, jotta voitte kysellä lapsenne edistymisestä ja treenaamisesta siitä eniten tietävältä henkilöltä, jos ohjaaja ei treenien jälkeen kerkeä juttelemaan. Yhteystiedot löytyvät junnukirjeen lopusta.

Treenimaksut
Junioreiden kausimaksu syyskaudelle on 140€ (sisältää jäsenmaksun ja harjoitusmaksun). Samalla maksulla voi myös käydä BJJ junioreiden treeneissä. Maksut maksetaan Kamppailuareenan verkkokaupassa www.kamppailuareena.fi. Maksut tulee olla
maksettuna 25.9.2016 mennessä. Jos maksuvaihtoehtoa ei näy verkkokaupassa, käy sanomassa siitä kamppailuareenan aulaan. Maksettuasi kausimaksun muista pyytää harjoituskorttiin merkintä toimistosta. Jos perheestänne on useampi harrastaja, voitte hyödyntää perhealennustamme. Lisätietoa ja apua verkkokaupassa asiointiin Kamppailuareenan toimistosta tai osoitteesta info@kamppailuareena.fi.

BJJ juniorit
BJJ junioreiden ensimmäiset treenit ovat tiistaina 6.9. ja treenejä pidetään tiistaisin ja lauantaisin. Treenit on tarkoitettu 11-15-vuotiaille. Treeneihin voi myös liittyä kesken kauden.

Naperot ja mininaperot
Naperoiden kausi alkaa maanantaina 5.9. ja se on tarkoitettu 5-6-vuotialle lapsille. Kyseinen ryhmä on ollut jo monta kautta ylibuukattu, mutta muutama paikka saattaa vapautua. Mininaperoiden kausi alkaa torstaina 8.9. ja tämä ryhmä on tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Treeneissä vanhempi on siis mukana. Lisätietoa www.kamppailuareena.fi.

Aikuisiin siirtyminen
Junnujen täyttäessä 14 vuotta, hän siirtyy pikkuhiljaa treenaamaan aikuisten ryhmään. Noin vuoden kestävän siirtymäkauden aikana voi käydä junnujen kausimaksulla sekä aikuisten että junnujen treeneissä. Junnulle sopiva aikuisten ryhmä sovitaan junnujen päävalmentajan kanssa. Kaikille kyseisen ikäisten junioreiden vanhemmille on lähetetty sähköpostia asiaa koskien jo heinäkuun puolella.

Tiedottaminen
Lähetämme tiedotteet sähköpostilla paperiversion lisäksi. Tiedotteet tulevat myös Kamppailuareenan nettisivuille osoitteeseen www.kamppailuareena.fi. Peruskurssi, bjj juniorit, naperot ja mininaperot tiedottavat omasta toiminnastaan erikseen. Keräsimme viimekaudella kaikilta junioreiden vanhemmilta yhteystiedot, jos et kuitenkaan ole saanut sähköposteja perille asti tai sähköpostisi/puhelinnumerosi vaihtuu, ilmoita siitä päävalmentajalle sähköpostitse.

Terveisin,
Netta Orava (junioreiden päävalmentaja)
netta.orava@gmail.com
045 65 27 202