facebookgoogle plustwitteremail

Tervehdys harrastajat!

Uusi vuosi on saatu jälleen käyntiin myös Kamppailuareenalla. Vuonna 2016 seura aloittaa kuudennen toimintavuotensa nykyisissä tiloissa. Kun miettii millaisiin tiloihin viisi vuotta sitten muutettiin, voidaan todeta, että paljon on asioita tapahtunut. Meillä on oma varustekauppa salin yhteydessä. On rakennettu hienot katsomot, sekä upeat saunat molempiin pukuhuoneisiin. Treenivälineistöä on hankittu isolla kädellä, jotta mahdollistetaan myös monipuolinen oheistreeni jäsenille. Nämä ovat olleet suuria investointeja, mutta nyt voidaan vihdoin sanoa, että sali on oikeasti valmis. Uskallan sanoa, että meillä on kiistatta maan parhaat puitteet treenata kamppailulajeja. Erityisen hienoa tästä tekee se, että olemme olleet alusta asti ja olemme edelleen rekisteröity yhdistys. Kaikki tämä on siis käytännössä tehty talkootyönä!

Talkootyö on asia, jota meidän tulee vaalia myös tulevaisuudessa. Mitä suuremmaksi seura kasvaa, sitä enemmän tarvitsemme auttavia käsipareja. Kaikki työ ei saa kaatua muutaman ihmisen harteille. Olemme aina pitäneet kiinni tärkeistä arvoista, kuten harjoituksien laadusta, sekä juniorityöstä. Turun jujutsuseura on maan ainoa sinettiseura jujutsun saralla. Se kertoo paljon juniorityöstämme. Nämäkään asiat eivät olisi mahdollisia ilman valmentajiamme, jotka päivästä ja viikosta toiseen vetävät treenejä matolla käytännössä ilman korvausta. Kiitos siitä! Tatamilla tehtävä työ ei kuitenkaan ole ainoa tapa auttaa. Meillä on paljon erilaisia tehtäviä, jotka kaipaavat tekijää. Otetaan esimerkkinä vaikka aulapalvelu. Harrastajana voit siis auttaa seuraa monellakin eri tavalla. Hienoista puitteistamme huolimatta meillä on edulliset treenimaksut. Tämä on mahdollista niin kauan, kun meillä riittää auttavia käsiä. Toivon siis, että seurastamme löytyy jatkossakin halua auttaa ja olla mukana viemässä toimintaamme eteenpäin!

Peruskurssit alkavat viikolla 2. Muistakaa houkutella tuttavanne mukaan kurssille. Viidakkorumpu on edelleen yksi tehokkaimmista markkinointikeinoistamme ja uusien harrastajien hankkiminenkin on osa sitä talkootyötä. Lisäksi kannustan teitä käyttämään ensisijaisesti Kamppailuvarustetta varustehankinnoissa. Kauppa on seuran 100%:sti omistama ja haluamme tulevaisuudessakin pitää kaupan salin yhteydessä.

Toivotan kaikille antoisia treenitunteja tatamilla. Tehdään yhdessä tästä vuodesta mahtava!

Janne Laine
Hallituksen puheenjohtaja