facebookgoogle plustwitteremail

Terveisiä Kamppailuareenalta!


Tervetuloa takaisin ju-jutsutreeneihin kesätauon jälkeen! Syyskausi näyttää pääpiirteissään seuraavalta:


Harjoitusryhmät ja vastuuohjaajat
Mininaperot – Kati Kajander
Naperot – Jani Voutilainen
Keltaiset 0-natsa – Henrik Lampinen
Keltaiset 1- ja 2-natsa – Sami Laurila
Oranssit ja Ylemmät – Aleksi Ojuva
BJJ juniorit – Jussi Hörkkö


Harjoitusajat
Mininaperot:
To klo 17.00-17.45

Naperot:
Ma klo 17.00-18.00

Peruskurssi:
Ma klo 18.00-19.15
To klo 17.45-19.00

Keltaiset ja Ylemmät:
Ke klo 17.30-18.45
Pe klo 17.00-18.15

Bjj juniorit:
Ti klo 17.00-18.00
La klo 11.00-12.00

Muutama huomio kauden treeneistä

Ma 28.8. Junioreiden peruskurssi alkoi
Ke 6.9. Alkoi värivöisten junioreiden syyskausi
Ke 18.10. Vanhempainilta
Pe 20.10. Syysloma, ei treenejä
La 4.11. klo. 11.00 – 16.15 Hokutoryu junnujen syysleiri, Salo
Ke 6.12. Itsenäisyyspäivä, ei treenejä
Pe 15.12. Joulutreenit, eli syyskauden viimeiset treenit.


Syyskauden treeniohjelmasta
Kauden treeniohjelmassa vuorottelevat perustekniikka- ja ju-jutsutekniikkajaksot, sekä treeneihin tullaan sisällyttämään lihaskuntoa ja -huoltoa. Perustekniikkajaksoilla keskitymme perustekniikan kuten lyöntien, potkujen, kaatojen ja heittojen hiomiseen. Ju-jutsutekniikkajaksolla yhdistelemme oppimaamme ja käymme läpi vyötekniikoita. Olemme lisäksi huomanneet tarpeen keskittyä junioreiden lihaskuntoon ja kehon huoltamiseen.Syyskauden aikana on tuttuun tapaan luvassa vyökokeita ja esimerkiksi syksyn junnuleiri. Ylempien treeneihin olisi tarkoitus saada tasaisin väliajoin vieraileva vetäjä, Hokutoryu ju-jutsun ruskea tai musta vyö, tai kokonaan muiden lajien taitajia.

Junnukirje syyskuu 2017
Salille tultaessa olisi tärkeää, että lapsella olisi mukana omat sisätossut ja jalat pestäisiin ennen tatamille menoa, näin pidetään tatamin siistinä. Toivomme myös, että juniorit eivät saapuisi salille puvut päällä, sillä näin kulkeutuu tatamille ylimääräistä likaa ja treenin mielekkyys kärsii sekä junioreilla, että muilla harrastajilla. Puvut tulee siis vaihtaa päälle vasta salilla, pukuhuoneessa jalkojenpesun yhteydessä.

Vanhempainilta
18.10. pidetään vanhempainilta treenien yhteydessä, jossa tarkoituksena on mm. vastata vanhempien kysymyksiin ja kertoa junioritoiminnasta. Olisi hyvin toivottavaa, että mahdollisimman moni vanhempi tulisi paikalle.

Treenimaksut
Junioreiden kausimaksu syyskaudelle on 140€ (sisältää jäsenmaksun ja harjoitusmaksun). Samalla maksulla voi myös käydä BJJ junioreiden treeneissä. Maksut maksetaan Kamppailuareenan verkkokaupassa www.kamppailuareena.fi. Maksut tulee olla maksettuna 31.9.2017 mennessä. Jos maksuvaihtoehtoa ei näy verkkokaupassa, käy sanomassa siitä kamppailuareenan aulaan. Maksettuasi kausimaksun muista pyytää juniorin harjoituskorttiin merkintä toimistosta. Jos perheestänne on useampi harrastaja, voitte hyödyntää perhealennustamme. Lisätietoa ja apua verkkokaupassa asiointiin Kamppailuareenan toimistosta tai osoitteesta info@kamppailuareena.fi.

BJJ juniorit

BJJ junioreiden treenejä pidetään tiistaisin klo. 17.00 – 18.00 ja lauantaisin klo. 11.00 – 12.00. Treenit on tarkoitettu noin 11-15- vuotiaille. Treeneihin voi myös liittyä kesken kauden.

Naperot ja mininaperot
Naperoiden kausi alkoi 4.9. ja se on tarkoitettu 5-6- vuotialle lapsille. Mininaperoiden kausi alkoi saman viikon torstaina, 7.9. ja tämä ryhmä on tarkoitettu 2-4- vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.Molemmat ryhmät ovat olleet todella suosittuja ja tälläkin hetkellä kyseiset ryhmät ovat täynnä. Lisätietoa www.kamppailuareena.fi.

Aikuisiin siirtyminen
Junnujen täyttäessä 14 vuotta, hän siirtyy pikkuhiljaa treenaamaan aikuisten ryhmään. Noin vuoden kestävän siirtymäkauden aikana voi käydä junnujen kausimaksulla sekä aikuisten että junnujen treeneissä. Junnulle sopiva aikuisten ryhmä sovitaan junnujen päävalmentajan kanssa. Siirtymiskaudella olevat juniorit saavat sovittaessa käydä myös aikuisten matsitreeneissä, jos treenimotivaatio on kohdallaan. Juniorin halun mukaan voi kyseisissä treeneissä myös matsata vain toisia junioreita vastaan.

Vanhempien osallistuminen toimintaan
Jos teitä kiinnostaa osallistua tavalla tai toisella seuran pyörittämiseen, kannattaa asiasta olla yhteydessä allekirjoittaneeseen joko henkilökohtaisesti treenien aikana, sähköpostilla tai alta löytyvän puhelinnumeron avulla. Seuran pyörittäminen vaatii paljon vapaaehtoistyötä ja kaikki apu on aina tervetullutta!

Tiedottaminen
Lähetämme tiedotteet sähköpostilla paperiversion lisäksi. Tiedotteet tulevat myös Kamppailuareenan nettisivuille osoitteeseen www.kamppailuareena.fi. Peruskurssi, bjj juniorit, naperot ja mininapero tiedottavat omasta toiminnastaan erikseen. Olemme keränneet kaikkien junioreiden vanhemmilta yhteystiedot, jos et kuitenkaan ole saanut sähköposteja perille asti tai sähköpostisi tai puhelinnumerosi vaihtuu, ilmoita siitä päävalmentajalle sähköpostitse tai alta löytyvään numeroon.

Terveisin,
Heikki Peltomäki (junioreiden päävalmentaja)
heikki.peltomaki@gmail.com

0407170077