facebookgoogle plustwitteremail

Syyskuun junnukirje

Tervetuloa takaisin ju-jutsutreeneihin hyvin vietetyn kesäloman jälkeen!

Harjoitusryhmät ja vastuuohjaajat
Peruskurssi – Vastuu: Suvi Malmikare
Keltavöiset – Vastuu: Eemeli Heikkilä ja Oskari Kulmala
Oranssit & Ylemmät – Vastuu: Vesa Heikkilä (junioreiden päävalmentaja)

Harjoitusajat
NAPEROT:
MAANANTAISIN klo 17.00-18.00
PERUSKURSSI: MAANANTAISIN klo 18.00-19.15 ja TORSTAISIN klo 17.30-18.45
KELTAISET JA YLEMMÄT: KESKIVIIKKOISIN KLO 17.30-18.45 ja PERJANTAISIN KLO 17.00-18.15

Muutama huomio kauden treeneistä
Ti 01.09. BJJ-junioreiden peruskurssi alkaa
Ma 07.09 Juniori Ju-jutsun peruskurssi
Ma 12.10. Naperoiden treenit normaalisti
Pe 16.10. Syysloma. Ei treenejä.
Pe 23.10 Vanhempaintreenit
Pe 11.12 Kauden päätöstreenit

Syyskauden treeniohjelmasta
Syyskauden treeniohjelmassa vuorottelevat perustekniikka- ja jujutsutekniikkajaksot. Perustekniikkajaksolla keskitymme lyöntien, potkujen, kaatojen ja heittojen hiomiseen. Ju-jutsutekniikkajaksolla yhdistelemme oppimaamme ja käymme läpi vyötekniikoita. Syyskauden aikana on luvassa tuttuun tapaan salikisat ja siksi on tarkoitus aloittaa erilliset junioreiden matsitreenit, niistä lisätietoa myöhemmin.

Lajissa etenemiseen on tullut muutoksia jo viime kaudella, mutta kertauksen vuoksi tässä uudelleen. Vastuuohjaaja antaa natsat ilman erillistä natsakoetta, kun juniori osaa riittävän hyvin määrätyt tekniikat ja hänen käyttäytymisensä lajille ominaista sekä yhteiset pelisäännöt on hyvin muistissa. Vyökokeet järjestetään kun vastuuohjaaja katsoo, että riittävä taitotaso on saavutettu. Jos sinulla on kysyttävää lapsesi etenemisestä tai muusta harjoitteluun liittyvästä, otathan yhteyttä ryhmän vastuuohjaajaan. Yleisissä asioissa voit ottaa yhteyttä junioreiden päävalmentajaan tai valmennuspäällikköön.

HUOM! Junnuohjaajat tulevat paikalle noin 15-30 minuuttia ennen junnutreenejä, joten on suositeltavaa, että junnut saapuvat treeneihin myös aikaisintaan silloin.

Maksut
Junioreiden kausimaksu syyskaudelle on 130€, tämä sisältää jäsenmaksun. Maksut tilateen verkkokaupan kautta (www.kamppailuareena.fi). Verkkokauppaa varten tulee harrastajan (vanhemman) luoda tili.

1. Avaa tili
2. Valitse Junioreiden kausimaksu
3. Maksa maksut verkkokaupassa
4. Ilmoita maksustasi aulan tiskillä, niin saat merkinnät korttiisi

Mikäli ette ole saaneet tunnuksia sähköpostiinne muistakaa tarkastaa myös roskaposti.

Maksut tulee olla maksettuna 11.9.2015. Toivomme kovasti, että hoidatte maksun ajoissa. Mikäli maksatte useamman perheenjäsenen maksuja yhtä aikaa, muistathan hyödyntää perhealennustamme! Lisätietoa saat jäsenpalvelustatai junnuvalmentajilta.

Vanhempaintreenit 23.10
Treenien ideana olisi, että lapsi ottaisi vanhempansa mukaan treeneihin, näin selviää myös kotiväelle, mistä harrastuksesta on kyse. Vaihtoehtoisesti mukaan voi ottaa mukaan myös kaverinsa.

Siirtyminen aikuisten ryhmään
Kun junnu täyttää 13-14 vuotta hän siirtyy asteittain aikuisten ryhmään. Noin vuoden kestävän siirtymäkauden aikana voi käydä junnujen kausimaksulla sekä aikuisten että junnujen treeneissä, sen mukaan mikä hänestä itsestään tuntuu sopivalta. Junnulle sopiva aikuisten ryhmä sovitaan aina junnujen päävalmentajan kanssa.

 T: Päävalmentaja ja kymmenkunta junnuohjaajaamme
Vesa Heikkilä
vheikk@gmail.com
040-7272885