facebookgoogle plustwitteremail

Terveisiä Kamppailuareenalta!

Tervetuloa takaisin ju-jutsutreeneihin joulutauon jälkeen!

Kevätkausi näyttää pääpiirteissään seuraavalta:

Harjoitusryhmät ja vastuuohjaajat
Oranssit ja ylemmät - Henrik Lampinen                                                           
Keltaiset 1- ja 2-natsa - Netta Orava                                          
Keltaiset 0-natsa - Teemu Salminen  
BJJ juniorit - Jussi Hörkkö
Naperot - Jani Voutilainen
Mininaperot - Kati Kajander

Harjoitusajat
Keltaiset ja ylemmät

Ke klo 17.30-18.45
Pe klo 17.00-18.15

Peruskurssi (23.1. alkaen)
Ma klo 18.00-19.15
To klo 17.45-19.00

Naperot
Ma klo 17.00-18.00

Mininaperot
To klo 17.00-17.45

Bjj juniorit
Ti klo 17.00-18.00
La klo 11.00-12.00

Muutama huomio kauden treeneistä
Ke 11.1. Värivöisten junioreiden syyskausi alkaa
Ma 23.1. Junioreiden peruskurssi alkaa
Ke 1.2. Vanhempainilta
Ma 20.2.-Su 26.2. Hiihtoloma, ei treenejä
La 11.3.-Su 12.3. Valtakunnallinen Hokutoryu Kevätleiri, Helsinki
Su 19.3. Junioreiden matsitreenit alkavat
Pe 14.4. Pitkäperjantai, ei treenejä
La 22.4.-Su 23.4. Junnuleiri, Turku
To 25.5. Junioreiden SM-kilpailut, Turku
Ke 31.5. Junioreiden viimeiset treenit, kevätkausi päättyy

Kevätkauden treeniohjelmasta
Kauden treeniohjelmassa vuorottelevat perustekniikka- ja ju-jutsutekniikkajaksot. Perustekniikkajaksoilla keskitymme perustekniikan kuten lyöntien, potkujen, kaatojen ja heittojen hiomiseen. Ju-jutsutekniikkajaksolla yhdistelemme oppimaamme ja käymme läpi vyötekniikoita. Kevätkauden aikana on tuttuun tapaan luvassa vyökokeita, vuotuinen Junnuleiri ja tänä vuonna järjestämme myös junioreiden SM-kilpailut.

Salille tultaessa olisi tärkeää, että lapsella olisi mukana omat sisätossut ja jalat pestäisiin ennen tatamille menoa, näin pidetään tatamin siistinä. Toivomme myös, että juniorit eivät saapuisi salille puvut päällä, sillä näin kulkeutuu tatamille ylimääräistä likaa. Puvut tulee siis vaihtaa päälle vasta salilla jalkojenpesun yhteydessä.

Vanhempainilta
Keskiviikkona 1.2. pidetään vanhempainilta treenien yhteydessä, jossa tarkoituksena on mm. vastata vanhempien kysymyksiin ja kertoa junioritoiminnasta. Olisi hyvin toivottavaa, että mahdollisimman moni vanhempi tulisi paikalle.

Treenimaksut
Junioreiden kausimaksu kevätkaudelle on 140€ (sisältää jäsenmaksun ja harjoitusmaksun). Samalla maksulla voi myös käydä BJJ junioreiden treeneissä.
Maksut maksetaan Kamppailuareenan verkkokaupassa www.kamppailuareena.fi. Maksut tulee olla
maksettuna 31.1.2017 mennessä. Jos maksuvaihtoehtoa ei näy verkkokaupassa, käy sanomassa siitä kamppailuareenan aulaan. Maksettuasi kausimaksun muista pyytää juniorin harjoituskorttiin merkintä toimistosta. Jos perheestänne on useampi harrastaja, voitte hyödyntää perhealennustamme. Lisätietoa ja apua verkkokaupassa asiointiin Kamppailuareenan toimistosta tai osoitteesta info@kamppailuareena.fi.

Junioreiden matsitreenit ja SM-kilpailut

Junioreiden matsitreenit aloitetaan sunnuntaina 19.3. klo 17-18. Harjoitukset jatkuvat sunnuntaisin kisoihin asti, pois lukien 23.4. (Junnuleiri) ja 30.4. (Vappuaatto). Treeneihin ovat tervetulleita kaiken tasoiset ja ikäiset juniorit, eikä kisaaminen tarvitse olla tavoitteena. Hammassuojat pitää olla treeneissä mukana, mutta muita uusia varusteita ei tarvitse. Aikuisiin siirtyvät juniorit voivat myös sovitusti käydä aikuisten matsitreeneissä. Junioreiden SM-kilpailut pidetään siis omalla salilla helatorstaina 25.5. Koska kilpailut pidetään omalla salilla, kynnys kisata on myös uusille ottelijoille pienempi. Kilpailut on tarkoitettu kaiken tasoisille harrastajille, jotka ovat 7-17-vuotiaita.

BJJ juniorit
BJJ junioreiden ensimmäiset treenit ovat 10.1. ja treenejä pidetään tiistaisin ja lauantaisin. Treenit on tarkoitettu 11-15-vuotiaille. Treeneihin voi myös liittyä kesken kauden.

Naperot ja mininaperot
Naperoiden kausi alkaa maanantaina 9.1. ja se on tarkoitettu 5-6-vuotialle lapsille. Kyseinen ryhmä on ollut jo monta kautta täynnä. Mininaperoiden kausi alkaa torstaina 12.1. ja tämä ryhmä on tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Lisätietoa www.kamppailuareena.fi.

Aikuisiin siirtyminen
Junnujen täyttäessä 14 vuotta, hän siirtyy pikkuhiljaa treenaamaan aikuisten ryhmään. Noin vuoden kestävän siirtymäkauden aikana voi käydä junnujen kausimaksulla sekä aikuisten että junnujen treeneissä. Junnulle sopiva aikuisten ryhmä sovitaan junnujen päävalmentajan kanssa. Kaikille kyseisen ikäisten junioreiden vanhemmille on lähetetty sähköpostia asiaa koskien ennen kauden alkua. Siirtymiskaudella olevat juniorit saavat sovittaessa käydä myös aikuisten matsitreeneissä, jos treenimotivaatio on kohdallaan. Yleensä juniorit matsaavat toisten junioreiden kanssa.

Tiedottaminen
Lähetämme tiedotteet sähköpostilla paperiversion lisäksi. Tiedotteet tulevat myös Kamppailuareenan nettisivuille osoitteeseen www.kamppailuareena.fi. Peruskurssi, bjj juniorit, naperot ja mininaperot tiedottavat omasta toiminnastaan erikseen. Olemme keränneet kaikkien junioreiden vanhemmilta yhteystiedot, jos et kuitenkaan ole saanut sähköposteja perille asti tai sähköpostisi tai puhelinnumerosi vaihtuu, ilmoita siitä päävalmentajalle sähköpostitse.

Terveisin,
Netta Orava (junioreiden päävalmentaja)
netta.orava@gmail.com
045 65 27 202