Turun Ju-jutsuseuraKAMPPAILU KOUKUTTAA

Me Turun Ju-jutsuseurassa  haluamme tarjota Kamppailuareenalla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia mahdollisimman monelle - ikään, sukupuoleen tai kukkaroon katsomatta. Harjoitustoimintamme ei ole liiketoimintaa, vaan rehtiä ja reilua urheiluseuratoimintaa. Toimintaamme pyörittävät puolensataa vapaaehtoista aktiiviharrastajaa, jotka ovat niin koukussa ja innoissaan kamppailusta, että aivan vilpittömästi haluavat tarjota sinullekin vain parasta.

Lupaamme, että meiltä löytyy sinulle:

MONIPUOLINEN LAJIVALIKOIMA

Haluatko kaiken taitavaksi kamppailijaksi? Meiltä löydät loistavan yhdistelmän erilaisia kamppailulajeja! Valitse omasi tai treenaa vaikka kaikkia!

YHDELLÄ MAKSULLA KAIKKI LAJIT

Suoritettuasi jonkin peruskursseistamme, voit osallistua yhdellä maksulla myös muiden lajien peruskursseille tai harjoituksiin.

KORKEATASOINEN VALMENNUS

Meillä saat huipputason ohjausta! Harjoituksista vastaavat toistakymmentä mustavöistä kamppailuopettajaa, joiden meriiteistä löytyy Suomen, Euroopan ja jopa maailmanmestaruuksia.

ERINOMAISET HARJOITUSTILAT JA -VÄLINEISTÖ

Yli 1000 m² avointa tilaa ja kahdeksan metriä korkeutta. Tuhansia kuutioita ilmaa hengittää! Kaikki kamppailu-urheilua ja sinun harjoitteluasi varten!

KAMPPAILUA IHAN KAIKILLE

Vauvasta vaariin ja aloittelijoista kaikki taitaviin konkareihin. Ota mukaan kaverisi tai vaikka koko perheesi ja tule tutustumaan!

 

Tutustu myös huippuhyviin jäsenetuihimme >>

Ilmoittaudu peruskurssille