BRASILIALAINEN JUNIORI JU-JUTSU - Kehonhallintaa ja mattokamppailua

Brasilialainen ju-jutsu on kamppailulaji, joka keskittyy maassa tehtäviin tekniikoihin. Junioreiden peruskurssilla opitaan erilaisia hallintaotteita, nivellukkoja, alasvientejä ja heittoja sekä oikeita kaatumistekniikoita. Brasilialainen ju-jutsu on tullut tunnetuksi tehokkaista ja käytännön läheisistä tekniikoista, jotka kehittävät kehonhallintaa ja liikkuvuutta.
 
Brasilialaisen ju-jutsun junioriharjoittelu on leikinomaisempaa lajiin tutustumista, jossa pääpaino on yleisten liikevalmiuksien kehittämisessä, lajille tyypillisessä käyttäytymisessä sekä kavereiden huomioonottamisessa.
 
Turun ju-jutsuseuralla on pitkät perinteet juniorityöstä. Kamppailuareenalla toimii mm. Suomen suurin Hokutoryu ju-jutsun junioriseura.
 
Toimintaamme ohjaavat yhteiset pelisäännöt >>
 

TULE MUKAAN PERUSKURSSILLE

Brasilialaisen ju-jutsun juniori peruskurssi kestää noin kolme kuukautta ja harjoituksia on kurssin ajan kahdesti viikossa. Varusteiksi peruskurssilla riittävät verryttelyhousut ja t-paita. Myöhemmässä vaiheessa harjoittelun jatkuessa ju-jutsupuvun hankinta tulee tarpeelliseksi. Puvun voit hankkia helposti Kamppailuareenalta seuran omasta kaupasta.
 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoa BJJ:n historiasta >>

Ilmoittaudu peruskurssille

 

facebookgoogle plustwitteremail