HOKUTORYU JU-JUTSU - Itsepuolustuksen aatelia

Hokutoryu ju-jutsu on tehokas ja tämän päivän tarpeisiin kehitetty itsepuolustuslaji joka haastaa teknisyydellään ja monipuolisuudellaan. Hokutoryu ju-jutsussa yhdistyvät taito, tahto ja valmius kamppailla. Pitkäjänteinen harjoittelu ja huippuunsa hiottu tekniikka takaavat toimivuuden myös tosi paikan tullen! Peruskurssilta alkaen harjoitellaan monipuolisesti erilaisia vapautumis-, kuljetus- ja hallintaotteita sekä lyöntejä, potkuja, kaatoja ja heittoja. 

Hokutoryu ju-jutsu on Soke Auvo Niinikedon kehittämä tyylisunta. Niiniketo on merkittävä vaikuttaja Suomen turvallisuusalojen koulutuksissa ja kansainvälisesti arvostettu kamppailukouluttaja.

Hokutoryu ju-jutsun peruskursseja on järjestetty Turussa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Kamppailuareenan Hokutoryu-valmennuksesta vastaavat lähes 10 mustavöistä lajin harrastajaa, joista useat toimivat siviilissäkin turva-alan parissa.

Päävalmentajana toimii Petri Kolehmainen, jolla on lajissa neljännen asteen musta vyö.  Kolehmainen on arvostettu kamppailuvalmentaja,  hokutoryu ju-jutsun moninkertainen suomenmestari ja Poliisihallituksen hyväksymä turvallisuusalan kouluttaja. Lisätietoa >>

Hokutoryu ju-jutsu sopii kaiken kokoisille ja kaiken ikäisille, niin naisille kuin miehillekin.

TULE MUKAAN PERUSKURSSILLE

Turun Ju-jutsuseura järjestää Kamppailuareenalla Hokutoryu ju-jutsun peruskursseja useita kertoja vuodessa. Peruskurssi kestää noin kolme kuukautta ja harjoituksia on kahdesti viikossa.

Varusteiksi peruskurssilla riittävät verryttelyhousut ja t-paita. Myöhemmässä vaiheessa ju-jutsupuvun ja nyrkkeilyhanskojen hankinta tulee tarpeelliseksi. Puvun voi hankkia helposti Kamppailuareenalta seuran omasta kaupasta.

Hokutoryu  ju-jutsussa on vyöjärjestelmä, jossa vyön väri tummuu oppilaan kehittyessä (valkoinen, keltainen, oranssi, vihreä, sininen, ruskea, musta). Peruskurssin päätteeksi pidetään keltaisen vyön koe.

Peruskurssin jälkeen liitytään seuran jäseneksi ja harjoittelu jatkuu keltavöisten ryhmässä. Keltavöisillä on omien harjoitusten lisäsi yhteisharjoituksia pidemmälle ehtineiden kanssa. Keltavöisillä on halutessaan myös mahdollisuus osallistua  Kamppailuareenan matsitreeneihin. Halukkaat voivat koetella taitojaan myös ju-jutsukilpailuista.

Peruskurssin jälkeen jatkaessasi harjoittelua voit voimassaolevilla harjoitusmaksuilla osallistua Hokutoryu -treenien lisäksi myös muiden lajiemme peruskursseille ja ne käytyäsi jatkoryhmiin. Myös CombatX! -fysiikkaryhmissä voit käydä ilman lisämaksua.

Ilmoittaudu peruskurssille

facebookgoogle plustwitteremail