JUNIORI JU-JUTSU - Tahtoa ja asennetta

Hokutoryu ju-jutsu on itsepuolustuslaji joka haastaa teknisyydellään ja monipuolisuudellaan. Hokutoryu ju-jutsussa yhdistyvät taito, tahto ja valmius kamppailla. Pitkäjänteinen harjoittelu ja huippuunsa hiottu tekniikka takaavat toimivuuden myös tosi paikan tullen! 

Juniori ju-jutsu on Hokutoryu ju-jutsun 7-13 vuotiaille junioreille suunnattu muoto. Hokutoryu juniorit harjoittelevat erilaisia itsepuolustustekniikoita, lyöntejä, potkuja, heittoja ja mattotekniikoita. Junioriharjoittelu on leikinomaisempaa lajiin tutustumista, jossa pääpaino on yleisten liikevalmiuksien kehittämisessä, lajille tyypillisessä käyttäytymisessä sekä kavereiden huomioonottamisessa.

Kamppailuareenalla harjoittelee aktiivisesti yli 200 junioria lähes kymmenessä eri ryhmässä. Turun ju-jutsuseura on Suomen suurin Hokutoryu ju-jutsun junioriseura. Toimintaa pyörittävät yli 20 aktiivisesti itsekin harjoittelevaa junioriohjaajaamme. 

Toimintaamme ohjaavat yhteiset pelisäännöt >>

TULE MUKAAN PERUSKURSSILLE

Juniori ju-jutsun harrastaminen alkaa peruskurssista. Kamppailuareenalla järjestetään Juniori ju-jutsun peruskursseja useita kertoja vuodessa. Peruskurssi kestää noin kolme kuukautta ja harjoituksia on kurssin ajan kahdesti viikossa.

Varusteiksi peruskurssilla riittävät verryttelyhousut ja t-paita. Myöhemmässä vaiheessa harjoittelun jatkuessa ju-jutsupuvun hankinta tulee tarpeelliseksi. Puvun voit hankkia helposti Kamppailuareenalta seuran omasta kaupasta.

Juniori  ju-jutsussa on vyöjärjestelmä, jossa vyön väri tummuu oppilaan kehittyessä (valkoinen, keltainen, oranssi, vihreä, sininen, ruskea). Peruskurssin päätteeksi pidetään keltaisen vyön koe.

Peruskurssin jälkeen liitytään seuran jäseneksi ja harjoittelu jatkuu keltavöisten nollanatsaisten junnujen ryhmässä.

Lue lisää harjoittelusta peruskurssin jälkeen >>

Ilmoittaudu peruskurssille

facebookgoogle plustwitteremail