POTKUNYRKKEILY eli KICKBOXING - Iskuvoimaa ja ottelusilmää

Potkunyrkkeily eli kickboxing on moderni ja tehokas pystykamppailulaji. Peruskurssilta alkaen harjoitellaan monipuolisesti potkunyrkkeilyn perusteita ja tekniikoita, kuten potkuja, lyöntejä, liikkumista, väistöjä ja torjuntoja sekä tehdään runsaasti erilaisia fysiikkaharjoitteita.

Potkunyrkkeily sopii tehokkuutensa vuoksi erinomaisesti kuntoilumuodoksi niin miehille kuin naisillekin. Vaikka kilpaileminen potkunyrkkeilyssä onkin mahdollista, valtaosa lajin harrastajista on mukana ihan kuntoilumielessä. 

TULE MUKAAN PERUSKURSSILLE

Turun Ju-jutsuseura järjestää Kamppailuareenalla potkunyrkkeilyn peruskursseja useita kertoja vuodessa. Peruskurssi kestää noin kolme kuukautta ja harjoituksia on kahdesti viikossa.

Varusteiksi peruskurssilla riittävät verryttelyhousut ja t-paita. Potkunyrkkeilykurssin loppupuolella suositellaan hankittavaksi nyrkkeilyhanskat ja käsisiteet sekä sääri-, ala- ja hammassuojat. Varusteita voi hankkia Kamppailuareenalta seuran omasta kaupasta.

Potkunyrkkeilyssä on vyöjärjestelmä, jossa vyön väri tummuu oppilaan kehittyessä (valkoinen, keltainen, oranssi, vihreä, sininen, ruskea, musta).  Peruskurssin päätteeksi pidetään keltaisen vyön koe.

Peruskurssin jälkeen liitytään seuran jäseneksi ja harjoittelu jatkuu jatkoryhmässä. Jatkoryhmäläiset voivat halutessaan osallistua  myös Kamppailuareenan matsitreeneihin. 

Peruskurssin jälkeen jatkaessasi harjoittelua voit voimassaolevilla harjoitusmaksuilla osallistua potkunyrkkeily -treenien lisäksi myös muiden lajiemme peruskursseille ja ne käytyäsi jatkoryhmiin. Myös CombatX! -fysiikkaryhmissä voit käydä ilman lisämaksua.

Tutustu muihin huippuhyviin jäsenetuihimme >>

Ilmoittaudu peruskurssille

facebookgoogle plustwitteremail