JÄSENEDUT

Turun Ju-jutsuseuran jäseneksi voit liittyä käytyäsi jonkun peruskursseistamme. Seuraavat huippuedut ovat siis vain peruskurssin päässä sinusta!

YHDELLÄ MAKSULLA KAIKKI LAJIT

Jokainen aikuisjäsen voi harrastaa samalla harjoittelumaksulla kaikkia Kamppailuareenalla tarjottavia lajeja. Jäsenet voivat siis voimassa olevilla jäsen- ja harjoitusmaksuilla osallistua “oman” lajinsa lisäksi myös muiden lajien peruskurssille ja näiden jälkeen lajien jatkoryhmiin.

ALENNETUT HARJOITUSMAKSUT

Opiskelijoille, varusmiehille, työttömille ja eläkeläisille on tarjolla alennetut hinnat harjoitusmaksuista.

Peruskurssin jälkeen samasta perheestä oleville harrastajille on käytössä ns. perhealennus harjoitusmaksujen osalta. Tällöin perheestä eniten maksava maksaa täyden harjoitusmaksun ja seuraavat vain puolet omasta harjoitusmaksustaan. Perhealennus on voimassa kun harjoitusmaksut maksetaan yhdellä kertaa.

Yhteen harjoitusmaksuun voidaan soveltaa vain yhtä alennusta.

VAPAAHARJOITTELU

Jokainen jäsen voi käyttää Kamppailuareenan tiloja ja harjoitusvarusteita vapaaharjoitteluun myös ohjattujen treenien ulkopuolella aina silloin kun tiloja ei ole varattu muuhun käyttöön.

KULKUAVAIN

Kaikilla 18 vuotta täyttäneillä jäsenillä on mahdollisuus lunastaa Kamppailuareenalle kulkuavain, jonka avulla jäsen pääsee vapaaharjoittelemaan myös ulko-oven ollessa lukittuna, esimerkiksi aamulla ja viikonloppuisin.

MUITA RAHANARVOISIA ETUJA

Jäsenien on mahdollista ostaa erilaisia kampanjatuotteita sekä osallistua Kamppailuareenalla järjestettyihin yleisiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin edulliseen jäsenetuhintaan. 

 

Ilmoittaudu peruskurssille