045 1801172     Siutlankatu 1, 20380 Turku
Lajit
Juniori Ju-jutsu
Valitse toinen laji
  • Brasilialainen Ju-jutsu
  • Defendo
  • Juniori Ju-jutsu
  • Hokutoryu Ju-jutsu
  • Judo
  • Potkunyrkkeily - Kickboxing
  • Kenjutsu

Juniori Ju-jutsu

MININAPEROT (2-4v)

Mininaperot-ryhmässä lapsi harjoittelee yhdessä vanhempansa kanssa. Harjoituksissa hyödynnetään tatami-elementin ominaisuuksia leikinomaisissa harjoitteissa. Ryhmä jaetaan osan harjoitusta niin, että vanhemmat lapset harjoittelevat hieman vaativampia taitoliikkeitä kuin nuoremmat. Myös vanhempi saa kevyttä liikuntaa. Mininaperot sopii lasten liikuntaharrastuksen herättäjäksi ja innoittajaksi. Ryhmää ohjaa koulutetut ja kokeneet lastenohjaajat. Mininaperot-ryhmä sopii yhtä hyvin niin tytöille kuin pojille. Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen.

 

Naperojutsu (5-6v)

Naperojutsu on 5-6 vuotiaille lapsille tarkoitettu liikuntaryhmä, joka kokoontuu temmeltämään tatamille kerran viikossa. Ryhmässä harjoitellaan perusliikkumista; ketteryyttä, tasapainoa, notkeutta ja nopeutta vaativia taitoja kuten kuperkeikkoja sekä tehdään monipuolisia liikeharjoitteita leikin lomassa. Lisäksi harjoituksissa opetellaan ju-jutsun käyttäytymissääntöjä sekä yksinkertaisia lajitaitoja. Ryhmä sopii lasten liikuntaharrastuksen herättäjäksi ja innoittajaksi. Ryhmää ohjaa koulutetut ja kokeneet lastenohjaajat. Naperojutsu sopii yhtä hyvin niin tytöille kuin pojille.

 

BJJ junnut (11v-)

Brasilialainen ju-jutsu on kamppailulaji, joka keskittyy maassa tehtäviin tekniikoihin.  Brasilialaisen ju-jutsun junioriharjoittelu on leikinomaisempaa lajiin tutustumista, jossa pääpaino on yleisten liikevalmiuksien kehittämisessä, lajille tyypillisessä käyttäytymisessä sekä kavereiden huomioonottamisessa. Turun Ju-jutsuseuralla on pitkät perinteet juniorityöstä. Kamppailuareenalla toimii mm. Suomen suurin Hokutoryu ju-jutsun junioriseura. Alaikäraja on n.11 vuotta, mutta poikkeuksia voidaan tehdä huomioiden harrastajan taso.

 

Hokujunnut

Peruskurssi

Juniori ju-jutsun harrastaminen alkaa peruskurssista. Kamppailuareenalla järjestetään Juniori ju-jutsun peruskursseja useita kertoja vuodessa. Peruskurssi kestää noin kolme kuukautta ja harjoituksia on kurssin ajan kahdesti viikossa.

Varusteiksi peruskurssilla riittävät verryttelyhousut ja t-paita. Myöhemmässä vaiheessa harjoittelun jatkuessa ju-jutsupuvun hankinta tulee tarpeelliseksi. Puvun voit hankkia helposti Kamppailuareenalta seuran omasta kaupasta.

Juniori  ju-jutsussa on vyöjärjestelmä, jossa vyön väri tummuu oppilaan kehittyessä (valkoinen, keltainen, oranssi, vihreä, sininen, ruskea). Peruskurssin päätteeksi pidetään keltaisen vyön koe.

Peruskurssin jälkeen liitytään seuran jäseneksi ja harjoittelu jatkuu keltavöisten nollanatsaisten junnujen ryhmässä.

 

Keltaiset, oranssit ja ylemmät vyöt

Hokutoryu ju-jutsu on itsepuolustuslaji joka haastaa teknisyydellään ja monipuolisuudellaan. Hokutoryu ju-jutsussa yhdistyvät taito, tahto ja valmius kamppailla. Pitkäjänteinen harjoittelu ja huippuunsa hiottu tekniikka takaavat toimivuuden myös tosi paikan tullen! 

Juniori ju-jutsu on Hokutoryu ju-jutsun 7-13 vuotiaille junioreille suunnattu muoto. Hokutoryu juniorit harjoittelevat erilaisia itsepuolustustekniikoita, lyöntejä, potkuja, heittoja ja mattotekniikoita. Junioriharjoittelu on leikinomaisempaa lajiin tutustumista, jossa pääpaino on yleisten liikevalmiuksien kehittämisessä, lajille tyypillisessä käyttäytymisessä sekä kavereiden huomioonottamisessa. Juniorit harjoittelevat vyöasteittain omissa ryhmissään. Iän ja vyöasteen noustessa siirrytään hiljaksiin enemmän aikuismaiseen harjoitteluun, mikä mahdollistaa myöhemmin suoran siirtymän aikuisten harjoitteluryhmiin.

Kamppailuareenalla harjoittelee aktiivisesti yli 200 junioria lähes kymmenessä eri ryhmässä. Turun ju-jutsuseura on Suomen suurin Hokutoryu ju-jutsun junioriseura. Toimintaa pyörittävät yli 20 aktiivisesti itsekin harjoittelevaa junioriohjaajaamme. 

 

Mininaperot

  • To 17:00 - 17:45

Naperot

BJJ junnut

Peruskurssi

Keltavyöt

Oranssivyöt

Ylemmät vyöt